Maak kennis met ons team

Edo Broos

Functie:
Eigenaar en adviseur

Contact:
edo@definancieeldeskundige.nl

Ik ben Edo Broos en al sinds mijn 24ste actief in de financiële dienstverlening. In 2015 heb ik ‘De Financieel Deskundige’ opgericht met als missie: klaar staan voor mijn klanten en deze creatieve oplossingen te bieden. Naast de gebruikelijke opleidingen voor dit vak, volg ik ook regelmatig vervolgtrainingen. Mensen kennen mij als een uiterst sociaal en behulpzaam mens, dat altijd denkt in oplossingen. Ik geef niet op, voordat ik voor onze klant het juiste resultaat heb behaald.

Patrick de Grauw

Functie:
Hypotheekadviseur 

Contact: 
patrick@definancieeldeskundige.nl

Ik ben Patrick de Grauw en ben zo’n beetje mijn gehele carrière al werkzaam in de financiële dienstverlening en makelaardij. De uitdaging voor mij is om het onderste uit de kan te halen voor onze cliënten. Een huis kopen is immers een van de grootste aankopen van je leven. Ik help mensen hier graag bij.

 

Marcel Herik

Functie:
Hypotheekadviseur

Contact:
marcel@definancieeldeskundige.nl

Ik ben Marcel Herik en al ruim 25 jaar werkzaam in het vak hypotheken. Met veel plezier begeleid ik cliënten naar een (nieuwe) hypotheek. In mijn vrije tijd ben ik op de golfbaan te vinden en ga ik er op uit met de hond.

 

CALL ME
+
Call me!