Uw 'Financieel Deskundige' voor op maat financieringen en verzekeringen
voor particulieren

Verzekeringen voor particulieren

” Een deskundig advies begint met
een vrijblijvend gesprek “

Ik ken uw specifieke situatie en kan u daarom gericht adviseren over hypotheken, belastingaangiftes en verzekeringen voor particulieren.

Verzekeringen voor particulieren

U kunt zich in Nederland tegen veel risico’s verzekeren. Maar welke verzekeringen heeft u echt nodig? Verzekeren is maatwerk. Want risico’s verschillen van gezin tot gezin. Om op maat en voordelig verzekerd te zijn is een advies van een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige financieel adviseur beslist nodig.
Omdat ik zaken doe met verschillende verzekeraars, beschik ik over een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Hierdoor kan ik u een zeer scherpe premie aanbieden in combinatie met goede voorwaarden.
Mijn meerwaarde zit hem daarnaast ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch te werk gaan. Laat het daarom aan ons over om de schadeafhandeling te bespoedigen. Ik neem de administratie en de correspondentie graag voor mijn rekening. Zo bent u verlost van de rompslomp en de stress.
Ik ken uw specifieke situatie en kan u daarom gericht adviseren. Ik sta voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij uw belang centraal staat.

Hypotheken voor particulieren

Sinds 1 januari 2013 gelden er strengere hypotheekregels voor nieuwe hypotheken. Als u een nieuwe hypotheek afsluit, moet u deze binnen

30 jaar volledig aflossen. De aflossing moet bovendien annuïtair of lineair zijn, dat wil zeggen dat u gedurende de looptijd stap voor stap de hypotheekschuld aflost. Alleen dan komt u in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek.

Heeft u in het verleden een aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek of beleggingshypotheek afgesloten en gaat u verhuizen? Dan mag u dezelfde hypotheekvorm behouden, inclusief het recht op hypotheekrenteaftrek. Deze regel geldt alleen voor het oude leenbedrag. Als u een hogere hypotheek nodig heeft, moet u voor het meerdere een extra hypotheek afsluiten. Daarvoor gelden dan de nieuwe regels.
Als u bij mij aanklopt voor een hypotheekadvies, ga ik uiterst zorgvuldig te werk. Als huiseigenaar krijgt u te maken met allerlei financiële, fiscale en juridische regelgeving. Ik leg u uit wat u kunt verwachten en wat de gevolgen zijn voor uw persoonlijke situatie.

Daarnaast werk ik samen met veel verschillende geldverstrekkers. Hierdoor kan ik die geldverstrekker selecteren die voor u een scherpe rente biedt in combinatie met uitstekende voorwaarden.

Belastingaangiftes voor particulieren

De fiscale wetgeving verandert elk jaar, dit heeft grote consequenties voor uw belastingaangifte. Door uw aangifte in te laten vullen door een expert, laat u geen geld liggen.

Wat is mijn toegevoegde waarde?

  • Deskundigheid op financieel gebied (ruim 20 jaar ervaring)
  • Gemak (ik regel voor u het papierwerk)
  • Persoonlijk betrokken (hierdoor ben ik op de hoogte van uw persoonlijke situatie en dus advies op maat!)
  • Onafhankelijk (vrije keuze van geldverstrekkers en verzekeraars)
  • Goed bereikbaar (door kleinschaligheid heeft u direct contact en is een afspraak snel gemaakt)
  • Voordelige premies (ruim aanbod aan geldverstrekkers en verzekeraars)