Het zal u niet ontgaan zijn. De hypotheekrente is bijzonder laag op dit moment.
Daarom willen steeds meer mensen de hypotheekrente vastzetten voor langere tijd, waardoor ze meer zekerheid hebben op een langdurige lage last. Waar dat eerder vaak voor 10 jaar werd gedaan, zijn 20 jaar en zelfs 30 jaar geen uitzonderingen meer.

Heeft dit nou zin en is het ook verstandig? Wat de beste optie is hangt helemaal van uw persoonlijke situatie af. Zowel bij het kopen van een andere woning als bij het oversluiten van uw huidige hypotheek kunt u profiteren van de huidige lage rente. Wellicht loopt u met de gedachte uw huidige woning te verbouwen en hierop uw bestaande hypotheek aan te passen. Allemaal opties die wij voor u door kunnen rekenen. Wij werken onafhankelijk en kunnen uw hypotheek bij uw huidige geldverstrekker aanpassen en tevens beoordelen of het bij andere geldverstrekkers interessanter is.

Wij kijken graag naar de details van uw financiering en uw persoonlijke wensen zodat wij u een advies op maat kunnen geven. Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

BEL ME NU
+
Bel mij!